3-4 ek cukor a panna cottába + ízlés szerint a gyümölcspürébe
1 rúd vanília
6 ek víz
12 g zselatinpor
3-500 g málna, eper, vagy más gyümölcs
Elkészítés
Keverjük össze a zselatint a vízzel, majd 10 percet hagyjuk állni.
Egy kisebb edényben lassú tűzön keverjük össze a tejszínt, a Coco24Fresh-et és a cukrot. Keverjük addig, amíg a cukor fel nem oldódik teljesen. Ne hagyjuk, hogy forrni kezdjen.
Vegyük le a masszát a lángról. Kaparjuk ki a vaníliát és keverjük bele. Hagyjuk pár percet hűlni.
Tegyük bele a zselatint és keverjük addig, amíg feloldódik.
Osszuk el a masszát a poharakba, vagy tálkákba. Tegyük a hűtőbe és hagyjuk minimum 4 órát állni, amíg meg nem dermed.
Pürésítsük a gyümölcsöt, ízlés szerint egy kevés cukorral, vagy más édesítővel.